• item_1

Daniëlle Woestenberg

(Voorzitter vanaf sept 2016) Er zijn veel plaatsen in de wereld waar de zorg aan mensen met een beperking minder goed geregeld is dan in Nederland. ZZG is een kleine, maar consistente factor voor een aantal tehuizen in de wereld. Ik maak graag tijd om als voorzitter te helpen bij het faciliteren van professionals in het leveren van zorg aan deze kwetsbare doelgroep.

• item_7

Lianne van Hoppe

(Secretaris) Lianne van Hoppe, secretaris (sinds 2009): Omdat ik me graag inzet voor mensen die het heel wat minder hebben in het leven dan wij in ons veilige en alles regelende Nederland. Ook omdat ZZG -grenzenloze zorg- rechtstreeks hulp biedt en in direct contact met de betrokkenen staat.

• item_1

Rik Spooren

Rik Spooren, lid (sinds 1996): Omdat ik in Nederland gezond, veilig en plezierig kan leven, voel ik dat ik best iets kan doen voor mensen die goede kansen grotendeels moeten missen. Daarom ondersteun ik de activiteiten die door of via Stichting ZZG –grenzenloze zorg – voor kansarme mensen al jaren worden gerealiseerd.

• item_7

Lincy van der Maat

Nederland. Een mooi land! Een land met mogelijkheden voor iedereen. Echter is dit niet overal vanzelfsprekend. Door mij in te zetten voor stichting ZZG, hoop ik een beetje van onze welvaart mee te geven aan de kansarmen in de wereld.